1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başarılılar ödüllendirildi
Başarılılar ödüllendirildi

Başarılılar ödüllendirildi

K-Pet Süper Lig’de 5. haftanın başarılıları olarak belirlenen Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, Lefke futbolcusu Burak Koçar ve hakem Kerem Eran, 200 TL’lik nakit para ödülü ve plaketlerini dün Havadis Gazetesi’nde düzenlenen törenle aldı.

A+A-

2017-2018 futbol sezonunda K-Pet Süper Lig’de her haftanın başarılı teknik adamı, futbolcusu ve hakemi, Havadis Gazetesi Spor Servisi ile Atakom Limited iş birliğinde ödüllendirilmeye devam ediyor.

K-Pet Süper Lig’in 5. haftanın açılış maçında Doğan Türk Birliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup ederek rakibine ligdeki ilk yenilgisini yaşatan Yeni Boğaziçi’nin teknik direktörü Eralp Şerifoğlu haftanın en başarılı teknik adamı olarak seçildi.

Lefke’nin sahasında konuk ettiği Cihangir’i 5-1’lik farklı skorla yendiği karşılaşmadaki başarılı performansı ve attığı 3 golle parlayan Burak Koçar, haftanın futbolcusu oldu.

1-1 beraberlikle sonuçlanan Merit Alsancak Yeşilova-Ylaova karşılaşmasında verdiği kararlar ile başarılı bir yönetim gösteren hakem Kerem Eran da haftanın hakemi olarak belirlendi.

Süper Lig’de 5. haftanın başarılı teknik adamı, futbolcusu ve hakemi olarak belirlenenler, 200 TL’lik nakit para ödülü ve plaketlerini dün Havadis Gazetesi’nde düzenlenen törenle aldı.

Törende, haftanın teknik adamı Eralp Şerifoğlu’na ödülünü Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi, haftanın futbolcusu Lefke’den Burak Koçar’a da ödülünü Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Müdürü Mustafa Özsoy takdim etti. Haftanın hakemi Keram Eran ise ödülünü KTFF-MHK Başkanı Sadık Özbilgehan’dan aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.