1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başay: "Dışarı çıkarsam daha ciddi darp edileceğimi biliyordum"
Başay: "Dışarı çıkarsam daha ciddi darp edileceğimi biliyordum"

Başay: "Dışarı çıkarsam daha ciddi darp edileceğimi biliyordum"

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İş insanı Bulut Akacan ile korumaları V.K ve O.Ö davası dün tanıklarındinlenmesiyle devam etti.

A+A-

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İş insanı Bulut Akacan ile korumaları V.K ve O.Ö davası dün tanıkların dinlenmesiyle devam etti. İddia makamı adına davayı yürüten Savcı Mustafa Atakara, olayda darp edilen Erhan Başay, olayın yaşandığı restoranda çalışan Şerife Kayruhan, Dr. Fehim Ali Türktan ve görgü tanığı Semra Çetin’i mahkemede tanık olarak dinletti.

Erhan Başay tanık kürsüsünde şunları söyledi:

“Bulut Akacan’ın yanında 1 yıl çalıştım. O.Ö hem şoförü hem de korumasıydı. V.K ise ben işten çıkmadan 3 hafta önce işe başlamıştı. Tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum. 7 Ocak’ta yaşanan olaydan önce Bulut beni telefonla arayıp küfür etmişti. Bu konuda polise şikâyette bulunmuştum. Olay günü de Zekiyi aradım. Bir iş konuşmak için çağırdım. Restoranda buluştuk.  Bir ara O.Ö geldi, ne yapıyorsun Erhan Ağa dedi. Ben de iyiyim evlat dedim. Sonra V.K geldi. En sonda Bulut Akacan geldi. Başka masadan bir sandalye alıp, yere sert bir şekilde vurduktan sonra yanımıza oturdu.  Benimle derdin ne diye sordu. Ben de alacağım var dedim. Bel atı vuruyorsun dedi. Küfür etti. Bende böyle konuşamazsın diyerek işaret parmağımla hareket çektim. Tam o esnada Bulut elimi tuttu. O.Ö arkadan beni kavradı. Darp edildim. Bu esnada mekanın sahibi gelip bizi uyardı ve dışarı çıkmamızı istedi.  Üç kişi beni koyun gibi tutup sürükledi, çekti. Restoranın sandalye, masa ve korkuluklarına tutundum ama olmadı. Dışarı çıkarsam daha ciddi darp edileceğimi biliyordum

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.