1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başbakan Yıldırım, Deniz Baykal'ı telefonla aradı
Başbakan Yıldırım, Deniz Baykal'ı telefonla aradı

Başbakan Yıldırım, Deniz Baykal'ı telefonla aradı

Tedavisine Almanya'da devam edilen Deniz Baykal'ı telefonla arayan Başbakan Binali Yıldırım, geçmiş olsun dileklerine bulundu

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'da tedavisine devam edilen CHP Antalya MilletvekiliDeniz Baykal'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakan Yıldırım, Baykal'ın tedavi süreci ve sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın tedavisine Almanya'da, Münih yakınlarındaki "Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau" isimli merkezde devam ediliyor.

Deniz Baykal, 16 Ekim'de yüksek ateş şikayetiyle Ankara'da İbn-i Sina Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.