1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Mehmet İngenç’ten teşekkür plaketleri
Başkan Mehmet İngenç’ten teşekkür plaketleri

Başkan Mehmet İngenç’ten teşekkür plaketleri

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İngenç Antalya Belediyesi ile iş adamlarına plaketler taktim ederek teşekkür etti.

A+A-

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Milli takımı Antalya’da gerçekleştirilen İKF (Kempo Federasyonu) Avrupa ve Asya şampiyonasına katılarak önemli başarılar elde ederken, başkan Mehmet İngenç Antalya Belediyesi ile iş adamlarına plaketler taktim ederek teşekkür etti. 9-13 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilen ve iki şampiyonanın bir arada yapıldığı İKF Kempo Avrupa ve Asya şampiyonasına katılan Kempo milli takım sporcuları şampiyonada 3 Altın, 3 Gümüş, 7 Bronz toplamada 13 madalya kazanarak önemli bir başarı elde ederken, organizasyonda verilen destek ve katılardan dolayı teşekkür edildi.    

Sporculara Destek

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Kempo milli takıma şampiyona da destek olan katkı koyan başta Antalya Belediye başkanı Halil Şahin, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu başkanı Şahin Hatun, Antalya’lı İş Adamı Hilmi Bulut’a sporculara destek olduklarından ve katılarından dolayı KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç tarafından teşekkür edilerek plaket taktim edildi. Başkan İngenç, Antalya’da gerçekleştirilen İKF Kempo Avrupa ve Asya şampiyonasına katılan Kempo milli takım sporcularımız şampiyonada 3 Altın, 3 Gümüş, 7 Bronz toplamada 13 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, organizasyonda yanlarında olan maddi ve manevi destek olan herkese ayrıca teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.