1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bavulunu toplayan ülkeden kaçıyor!
Bavulunu toplayan ülkeden kaçıyor!

Bavulunu toplayan ülkeden kaçıyor!

Sendika temsilcileri, elektriğe yapılması planlanan yüzde 18’lik yeni zamma tepki göstererek, art arda gelen zamlarla ülkede göçün başladığını, vatandaşın ise alım gücünün sürekli düştüğünü vurguladı.

A+A-

KAMU-SEN Başkanı Atan: Ülkede artık bizi bıktırdılar, Rumlar bile ekonomik anlamda bize böyle zulüm yapmadı. Zam mevzusu  otomatiğe bağlandı. İnsanlar ne yapacağını bilmeden hareket ediyor. Ülkenin hali perişan, çok kötü. Hükümet verdiğini kepçe ile alıyor, tepkimiz büyük olacak.

DEV-İŞ Başkanı Felek: Zamları protesto edebiliriz, ancak bu sorun var olduğu sürece bunun önüne geçilemeyecek. Mutlaka tepki konulacak, eylemler yapılacak, ancak tepkiler doğru adrese verilmelidir. Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğünü ortaya koymak gereklidir. Doğru adres federal birleşik Kıbrıs’tır, Elçilik değildir.

HÜR- İŞ Genel Sekreteri Yeltekin: Şimdi elektriğe yüzde 32’lik zam düşünülüyor. Bu zammı bu insanlar nasıl karşılayacak? Toplum artık umudunu kaybetmiş durumdadır. UBP’yi kötü yönetim ilan ederek daha iyi işler yapacaklarını vaat ederek geldiler. Biz iktidara gelmekle bir şey olmayacağını kendilerine söyledik. Ancak halk hep bir ümit bekledi. 2018 yılının 7 Ocak ayından itibaren günümüze kadar 9 aylık sürede sanki bu memlekete atom bombası düştü.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.