1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bayraktar cezaevine gönderildi
Bayraktar cezaevine gönderildi

Bayraktar cezaevine gönderildi

Tepebaşı’nda çalınan 70 torba yem ile ilgili tutuklanan Nafi Bayraktar ve Erhan Saruhan aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Zanlılar, dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Tepebaşı’nda Hüseyin Kırmızıgil isimli kişinin yanında yem deposu sorumlusu olarak çalışan zanlı Nafi Bayraktarı’ın son üç aydır çalıştığı iş yerinin ambarından günde iki torba yemi ağaçlık bir arazide ağıl sahibi olan zanlı Erhan Saruhan’a teslim etmesiyle ilgili yürütülen polis soruşturması tamamlandı.

“Sirkat” suçlamasından tutuklanan zanlılar, dün teminat maksadıyla yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme, zanlı Nafi Bayraktar’ın ülkemizde yasal statüsü olmadığı için 45 gün süreyle hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verirken, zanlı Erhan Saruhan’ın ise teminat karşılığında serbest kalmasına karar verdi.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu’nun huzurunda görüşülen dünkü teminat duruşmasında KKTC Başsavcılığı adına davayı yürüten Savcı Mustafa Atakara, Çamlıbel Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Burak Gültutan’ı tanık olarak dinletti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.