1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bayramda ilk tercih Türkiye turları
Bayramda ilk tercih Türkiye turları

Bayramda ilk tercih Türkiye turları

Ramazan Bayramı tatilinin yaklaşık 9 güne çıkacak oluşu turizmin canlanmasına neden oldu.

A+A-

Ramazan Bayramı tatilinin yaklaşık 9 güne çıkacak oluşu turizmin canlanmasına neden oldu. Konuyla ilgili Yeni Bakış’a konuşan Turizm şirketlerinden Dorana Turizm, Travel Time ve Polatkan Turizm yetkilileri, vatandaşın en çok tercih ettiği tatil şeklinin Türkiye’deki kültür turları olduğunu belirtti. 

Dorana Turizm satış sorumlusu Nalan Nar:

2019’da birtakım aksaklıklıklar olsa da turizm sezonunun tam dolu kapasite devam ettiğini belirten  Nalan Nar, tatilcilerin çoğu erken rezervasyonla adada 5 yıldızlı otellerde konaklamayı tercih ederken, bazılarının ise erken rezarvasyonla Antalya’da tatil yapacağını söyledi. Nar, mart ayı başına kadar erken rezervasyonlarda %45 oranında bir indirim olduğunu, bayrama az bir süre kala ise erken rezervelerde indirim oranının %5‘e kadar gerilediğini söyledi. Tatilcilerin tatil planlarını çok önceden yaptıklarını bunun da onların bütçelerine önemli katkılar sağladığına dikkat çekti

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.