1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bebekli evler için temizlik ipuçları
Bebekli evler için temizlik ipuçları

Bebekli evler için temizlik ipuçları

Annelerin işini kolaylaştırmak için hazırladığımız bu ipuçlarıyla çocuklu bir evi temiz tutmak mümkün.

A+A-

Çocukların olduğu bir ev savaş alanı olmaya mahkûmdur. Çünkü o küçük sevimli canlılar kendilerinden beklenmeyen büyüklükte karmaşa yaratır.Yemek döküntüleri, çizikler, boyalar vs. Bu manzaralarla karşılaşmak için sağlam sinirlere ve akılcı çözümlere sahip olmak gerekir. Annelerin işini kolaylaştırmak için hazırladığımız bu ipuçlarıyla çocuklu bir evi temiz tutmak mümkün.

Limon + tuz

Bu basit kombinasyon, çocuk kıyafetlerindeki ter lekelerini çıkarmada çok etili. Lekeyi limon suyuyla ıslatın ve sonra üzerine tuz dökün ve ovun. Daha sonra her zamanki gibi yıkayın.

Karbonat

Karbonat ve suyu karıştırarak elde edeceğiniz macun, duvarlarınızdaki boya lekelerini çıkarmanızı sağlar. Bu karışımı idrar ve kusmuk lekeleri için de kullanabilirsiniz.

Diş macunu

Diş macunu kirlenen spor ayakkabıları temizlemek için birebir.

Islak mendil

Islak mendiller çocukların popolarının dışında da hemen hemen her şeyi temizleme gücüne sahip. Mutfak yüzeyleri, banyo, ev eşyaları ve giysilerdeki döküntüler.

Sirke

Çocukların bardaklarını ve biberonlarını dezenfekte etmek için sirkeyi güvenle kullanabilirsiniz.

Oyuncaklar

Plastik oyuncaklar bulaşık makinesinde yıkanarak kolaylıkla temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir. Bununla birlikte, bebekler ve oyuncak ayılar, çamaşır makinesinde hassas programda yıkanarak temizlenebilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.