1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Beldemizi sosyal ve ekonomik refaha ulaştıracağım”
“Beldemizi sosyal ve ekonomik refaha ulaştıracağım”

“Beldemizi sosyal ve ekonomik refaha ulaştıracağım”

UBP’nin Dikmen Belediye Başkan adayı Niyazi Öztürk, değişim ve gelişim için aday olduğunu söyleyerek, “Beldemizi hak ettiği sosyal ve ekonomik refaha ulaştıracağım” dedi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Dikmen Belediye Başkan adayı Niyazi Öztürk, neden aday olduğunu açıkladı. Bölgenin değişim ve gelişime ihtiyacı olduğunu kaydeden Öztürk, “Değişim ve gelişim için adayım. Beldemizi hak ettiği sosyal ve ekonomik refaha ulaştırmak için projelerim hazır” diye konuştu.

Dikmen ve Boğaz bölgesinin coğrafi konumu gereği geçit bir yer olmaktan öteye geçemediğini söyleyen Öztürk, yerel yönetimlerin projeler yaparak bu durumu değiştirebileceğini ancak mevcut Dikmen Belediyesi’nin yönetim anlayışı ile bunu yapamadığını vurguladı.

Öztürk, “Bölgemizi sadece geçilen değil, aynı zamanda durulan ve zaman geçirilen örnek bir belde olması için çalışacağım” diye konuştu.

Girne ve Lefkoşa arasında kalan bölgenin her gün gelişip büyüyecek bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Öztürk, “Planlı bir büyüme ile beldemizi sosyo-ekonomik açıdan kalkındırmak için aday oldum” dedi.
Kalkınmayı sağlamak için projelere ihtiyaç olduğunu ve bölgenin ihtiyaç duyduğu projeleri hazırladıklarını belirten Niyazi Öztürk, böylesi bir çağda bölgenin teknolojik gelişimini tamamlaması gerektiğini ve bunun da 25 Aralık sonrasında göreve geldiği zaman hayata geçireceğini söyledi.

Öztürk, “Hizmette yerel, anlayışta evrensel bakış açısına sahip bir belediye yaratmak için hazırım” diyerek, bölgeyi kalkındıracak projeleri 5 Aralık’tan sonra açıklayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.