1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Berberin de sahtesi çıktı
Berberin de sahtesi çıktı

Berberin de sahtesi çıktı

Sahte ustalık (berberlik) belgesiyle Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’ndan denklik belgesi almaya çalışan Ahmet Uludağ, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Adına düzenlenmiş sahte ustalık (berberlik) belgesini Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü’ne vererek tedavüle süren ve denklik belgesi temin etmeye çalışan zanlı Ahmet Uludağ, tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye olayla ilgili olarak olguları aktaran polis memuru Buket İnce, zanlının “Sahte Belge Düzenleme ve Tedavüle Sürme” suçlarından methaldar olduğunu belirtti.

İnce, zanlı Ahmet Uludağ’ın 10 Ocak 2019 tarihinde Lefkoşa’da KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü’ne kendi adına düzenlenmiş olan sahte berberlik ustalık belgesini verip, denklik belgesi temin etmeye çalıştığını mahkemeye aktardı.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.