1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş’ın kurtuluş reçetesi belli oldu
Beşiktaş’ın kurtuluş reçetesi belli oldu

Beşiktaş’ın kurtuluş reçetesi belli oldu

Fikret Orman ve yönetimi, 10 milyon Euro’luk bütçe ayıracak. Bütçenin artışı Medel, Roco, Oğuzhan, Quaresma ve Larin’in satışından gerçekleşecek

A+A-

Mayısta seçime gidecek olan Fikret Orman ve yönetimi, yaz transfer dönemindeki politikasını belirledi.

Kulübü hiçbir şekilde maddi zarara uğratmayacağının altını çizen Orman, transfer bütçesini 10 milyon Euro olarak belirledi. Bu bütçe içinde 6.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Adem Ljajic de yer alıyor.

Yönetim, Boşnak asıllı Sırp yıldızı 6 milyon Euro'nun aşağısında bir rakamla almak istiyor.

Bütçeye yapılacak olan katkılar kulübün kasasından çıkmayacak. Orman, futbolcu satışlarından bir havuz yapmayı hedefliyor.

Medel, Roco, Oğuzhan, Quaresma ve Larin'in satışından elde edilecek gelir önemli bir kaynak olacak.

COPA AMERICA BEKLENECEK

Sezon sonunda satılması beklenen Gary Medel ve Enzo Roco için Copa America beklenecek. Medel'e İngiltere'den taliplerin olduğu bilinirken Roco'ya da İspanyol kulüpler ile Güney Amerika temsilcilerinin ilgisi var. Bu nedenle siyah-beyazlı yönetim, haziranda başlayacak Güney Amerika Kupası'nı bekleyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.