1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş’tan Schürrle hamlesi!
Beşiktaş’tan Schürrle hamlesi!

Beşiktaş’tan Schürrle hamlesi!

Beşiktaş yönetiminde futbolun patronluğu görevini üstlenen Serdal Adalı’nın, 28 yaşındaki futbolcu Andre Schürrle'nin menajeri Ersin Akan ile görüşme yaptığı öğrenildi.

A+A-

Beşiktaş, transferde kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Geçen günlerde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giden menajer Ersin Akan ile siyah-beyazlı yönetim arasında Andre Schürrle zirvesi yapıldığı ortaya çıktı. Futboldan tek sorumlu olarak ilan edilen Başkan Vekili Serdal Adalı, görüşmeleri yürütüyor. Dortmund, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Fulham'da küme düşen 28 yaşındaki Alman futbolcuyu takımda tutmayacak.

ABDULLAH AVCI ÇOK İSTİYOR

Kendisine kulüp arayan Schürrle'nin Türkiye'deki temsilcisi Ersin Akan, Adalı'yla şartları konuştu. Dortmund'un 1 milyon Euro kiralama bedeli talep ettiği Alman futbolcunun ise 2.5 milyon Euro senelik maaş istediği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, maaş konusunda indirim yapmak için pazarlıklarını sürdürecek. Sağ ve sol kanatta forma giyen Alman milli yıldız, Teknik Direktör Avcı'nın da çok istediği özelliklere sahip…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.