1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Beyaz Saray'da Ivanka Trump ve Melania Trump savaşı
Beyaz Saray'da Ivanka Trump ve Melania Trump savaşı

Beyaz Saray'da Ivanka Trump ve Melania Trump savaşı

Biri ABD'nin first lady'si Melania Trump, diğeri ABD Başkanı'nın kızı ve danışmanı Ivanka Trump.

A+A-

ABD Başkanı Donald Trump’ın (73) önceki evliliğinden olan kızı Ivanka Trump (38) ile eşi Melania Trump’ın (49) yıldızı başından bu yana barışmadı. Trump’ın 2016’da ABD Başkanı olmasıyla first lady’lik mesaisi başlayan Melania, kocasının elini itmesi, önemli toplantılarda yanında olmaması gibi aile ilişkilerindeki krizler ve entrikalarla gündeme geldi. Öte yandan Trump, kızı Ivanka’yı 2 ay içinde danışmanı yapmıştı.

Ivanka’nın Beyaz Saray’daki yetki alanı her geçen gün arttı. Melania ise, Ivanka’nın gölgesinde kaldı. Trump ikinci dönem başkanlık için yarışırken, Melania’nın hayatını ‘tüm çıplaklığıyla’ anlatan bir kitap çıktı. CNN muhabiri Kate Bennett’in yazdığı kitapta Beyaz Saray’daki güç yarışı gözler önüne şöyle serildi: İki kadın arasındaki gerilim geçen yaz doruk noktasına ulaşmış. O dönem sınırdaki göçmen çocuklar ile ilgili kriz yaşanmıştı.

Kıyafetli mesaj

Kıyafetli mesaj

 

Ivanka, babasının politikasına karşı çıkmıştı. Trump geri adım atmıştı. Tüm alkışı Ivanka toplamıştı. Oysa tüm emek Melania’ya aitti. Trump’ı kapılar ardında ikna eden Melania’ydı. Bundan rahatsız olan Melania göçmen çocukların tutulduğu merkezi ziyarete giderken sırtında “Umrumda değil, senin umrunda mı?” yazan bir parka giymişti. Melania, o parkayı Ivanka’ya mesaj olarak giymişti.

 

 

Slovenya’da işçi bir ailenin kızı olarak doğan Melania Trump, Donald Trump ile 1998’de New York’ta bir partide tanışmıştı, 2005’te evlendiler. Ivanka Trump, siyasete atılmadan önce moda patronuydu. Gayrımenkul milyarderi Kushner ailesinin gelini olan Ivanka’nın 3 çocuğu var. Babası ikinci kez seçilirse Ivanka’nın daha etkili bir pozisyon alması bekleniyor.

POSTA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.