1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Billie Eilish'ten yeni James Bond filmi şarkısı hakkında açıklama
Billie Eilish'ten yeni James Bond filmi şarkısı hakkında açıklama

Billie Eilish'ten yeni James Bond filmi şarkısı hakkında açıklama

Genç şarkıcı Billie Eilish, Daniel Craig’in son James Bond filminin müziğini yapacağına dair ortaya atılan iddialara cevap verdi. Filmin yönetmeninin kısa süre önce Insatagram'dan Billie Eilish'i takip etmesi, iddiaları kuvvetlendirdi.

A+A-

Daniel Craig'in baş rolünü oynadığını yeni James Bond filmi No Time to Die'ın gösterimine az bir süre kaldı. Filmin tema müziğini ise kimin yapacağı hala gizemini koruyor. James Bond'un bloğu  MI6-HQ'ya göre genç şarkıcı Billie Eilish, tema müziğini göğüsleyen isim. Eilish şimdi de Instagram hikayesinde Bond ile ilgili bir dizi resim yayınlayarak spekülasyonları körükledi. Eğer filmin tema müziğini yapma işi Billie Eilish'e verilirse, bir Bond şarkısı söyleyen en genç sanatçı olacak.

James Bond filminin tema müziklerini yapan son isimler Sam Smith (Spectre, 2015) ve Adele (Skyfall, 2012) olmuştu.

Sosyal medyadan takip etti

Bazı hayranlar iddialar üzerine araştırma yaptılar ve Eilish ve şarkı sözü yazarı olan kardeşi Finneas O’Connell'in filmin yönetmeni Cary Joji Fukunaga'nın sosyal medyada takip ettiği 80 kişiden ikisi olduğunu fark ettiler.

mi Malek'in filmin birincil kötü adamı olarak rol aldığı No Time to Die filminin ilk fragmanı Aralık ayında piyasaya sürüldü. Film, 2 Nisan 2020'de sinemalarda yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.