1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Bir an önce erken seçime gidilsin"
"Bir an önce erken seçime gidilsin"

"Bir an önce erken seçime gidilsin"

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, 3 aylık UBP-DP-YDP Azınlık Hükümetinin Kabinesinde 2 bakanın değiştirilmesini değerlendirdi.

A+A-

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman Kanal SİM’e canlı yayına telefonla bağlanarak, 3 aylık UBP-DP-YDP Azınlık Hükümetinin Kabinesinde 2 bakanın değiştirilmesini değerlendirdi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bu hükümetin miadını doldurduğunu önceden de söylediğini ifade ederek, “Bu noktadan sonra bu hükümetin çare üretmesi mümkün değil. Bir an önce erken seçime gidilmesi gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.