1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bisikletçiler Antalya’da pedal çevirecek
Bisikletçiler Antalya’da pedal çevirecek

Bisikletçiler Antalya’da pedal çevirecek

KKTC Bisiklet Federasyonu Milli Bisiklet Kafilesi Antalya’daki yarışlara katılmak üzere Türkiye’ye gitti.

A+A-

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen “Ali Hüryılmaz Türkiye Şampiyonası 6.Etap Kapanış” yarışlarında pedal çevirecek olan sporcularımız Yıldız A kategoride Berke Barkut, Altan Yavuz, Şevket Hançerli, İzzet Samet Deste, Berk Hançerli, Yıldız B’de Çağın Tosun yer alacak. Genç Erkeklerde Mashar Moda, Mert Hançerli ve Genç Bayanlarda Merin Serdarlılı, Büyük Bayanlarda ise Yağmur Aydındağ mücadele edecekler.

Üney: “Kürsüde yer almak istiyoruz”

Kafilede Milli Takım antrenörlüğünü tecrübeli isim Zihni Üney yaparken yardımcılığını ise Besim Tel üstlendi. Takımın motivasyon olarak üst düzeyde olduğunu vurgulayan Üney, Bu yarışlara ciddi bir hazırlık süreci geçirip geldik. Umarım her şey beklediğimiz gibi gider ve kürsüde kendimize yer buluruz dedi.
Büyük Erkekler kategorisinde ekibe hem destek hemde yarışlara katılmak adına Mehmet Sevinç ve Eral Aşina da katılırken, Master Erkeklerde ise Metin Şenova kıyasıya pedal çevirecek.
Bugün saat 9:00 itibarıyla Büyük Erkekler mücadelesi başlayacak. Toplamda 115 km’lik bir parkur geçilerek finişe varılacak. Ardından Saat 13:00 Genç Erkekler ve 16:00’da Yıldız A kategori yarışlarıyla gün sona erecek. 28 Ekim Cumartesi Yol Yarışı ve 29 Ekim Kriteryum olmak üzere yarışlara tüm kategorilerde devam edilirken, Antalya-Belek bölgesinde adeta bisiklet karnavalı yaşanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.