1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bolkan: Kazanmak istiyoruz
Bolkan: Kazanmak istiyoruz

Bolkan: Kazanmak istiyoruz

Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan,16 Ekim'de Gençler Birliği ile evlerinde oynayacakları karşılaşmayla ilgili Havadis’e konuştu. Mehmet Bolkan; “Gençler Birliği karşılaşmasını, saha avantajı ve taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi

A+A-

Coşkun KUTAY

Türk Ocağı; K-Pet Süper Ligi’nin dördüncü haftasında evlerinde oynayacakları Gençler Birliği karşılaşması ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Mehmet Bolkan, antrenör Bayram Dağgül ve Mehmet Yeşilleme’nin,

Girne Pia Bella Oteli Sahası’nda çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Mehmet Bolkan çalışma sonrasında, Gençler Birliği müsabakası ile ilgili Havadis’e konuştu.

“ Başta, yenilmemeye razıydık. Başardık, ancak sonuçta üzüldük”

Üçüncü haftada; deplasmanda oynadıkları Mağusa Türk Gücü karşılaşması öncesinde hedeflerinin yenilmeden dönmek olduğuna ve bunu başardıklarına, ancak, karşılaşmanın seyri göz önünde tutulduğunda alınan neticeye üzüldüklerine dikkat çeken Mehmet Bolkan, “Özellikle, 2-0 öne geçtikten sonra skorun 2-2 olmasına engel olamadık. Bu arada %100 dört gol pozisyonundan yararlanamadık. Ve Mağusa’dan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık” ifadelerini kullandı.

“Kazanıp, yukarıdakiler kategorisine yükselmek istiyoruz”

“Pazartesi gecesi oynayacağımız Gençler Birliği karşılaşması, bizim için büyük önem taşıyor. Zira puan cetveli haftalar ilerledikçe yavaş yavaş ‘Yukarıdakiler-Aşağıdakiler’ diye bölünecek. Bunun için Türk Ocağı olarak biz, Gençler Birliği maçını kazanarak ‘Yukarıdakiler’ kategorisinde yükselmek istiyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Mehmet Bolkan, bunun için hafta sonuna kadar dört antrenman yapacağız ve pazar gecesi de Malpas Otel’de kampa gireceğiz” dedi.

“Ertaç’ın sakatlığı hafta sonunda netlik kazanacak”

Pazartesi gecesi evlerinde oynayacakları Gençler Birliği karşılaşmasını, “Saha avantajı ve taraftarlarının desteği ile kazanmak istiyoruz”şeklinde konuşan Mehmet Bolkan ayrıca “Ertaç, bileğindeki sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Dr. Burak Kunduracıoğlu’nun İstanbul’daki kliniğine gitti. Ertaç’ın 4 gün sürecek tedavi sürecinden sonra, Gençler Birliği karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı, müsabaka öncesinde belli olacak. Muhammet Ali Uçar ise, dün ilk antrenmanına çıktı” yönünde fikir belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.