1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bora: "Müvekkilim Akdoğan karısını öldürmedi"
Bora: "Müvekkilim Akdoğan karısını öldürmedi"

Bora: "Müvekkilim Akdoğan karısını öldürmedi"

Avukat Boysan Boyra, müvekkili Yaşar Akdoğan'ın karısını öldürmediğini savundu

A+A-

Eşi Akile Nacisoy'u öldürdüğü gerekçesi ile 30 yıl hapse mahkum edilen Yaşar Akdoğan'ın avukatı Boysan Boyra, yazılı açıklama yaparak, müvekkili Yaşar Akdoğan'ın karısını öldürmediğini iddia etti. Avukat Boysan Boyra, Yaşar Akdoğan’ın karısını öldürdüğü iddiası ile ilgili olarak onu mahkum etmeye yetecek kadar şahadet ve emare Mahkeme huzurunda bulunmadığını söyleyerek kararı istinaf edecekleri belirtti.

Yaşar Akdoğan’ın Avukatı Boysan Boyra, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İnsan Hak ve Özgürlükleri” ve bir ülkede “Hukukun Üstünlüğü” bunların bir parçası olan savunma hakkı kutsaldır ve sizin, benim, hepimiz için gereklidir. Bir gün gelir siz de çocuklarınız da buna ihtiyaç duyarsınız. Bu yüzden Yüksek Mahkeme tarafından bir karar kesinleştirilmeden peşin hükümlü davranmamak gerekir. Ancak son günlerde müvekkilim Yaşar Akdoğan ile ilgili Basında ve sosyal medyada yer alan dayanaksız ve insafsız açıklamalar karşısında kamuoyunu aydınlatma ihtiyacım hasıl oldu. 

Müvekkilim Yaşar Akdoğan karısı Akile Akdoğan’ı öldürmemiştir. Akile Hanımın ölümünden 8 ay sonra kızı Tual Akdoğan birden bire ortaya çıkıp, ‘Annemi , Babam öldürdü demiştir’ ve bu konuda inanılmaz ayrıntılar vermiştir. Gördüğünü iddia ettiği şeyler inanılmaz derecede ayrıntılı, ve bir çok detay içermektedir. Peki sonunda ne olmuştur? Mahkeme Tual Akdoğan’ın şahadetine inanmamıştır. 
 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.