1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Boş arazi çöplük oldu...
Boş arazi çöplük oldu...

Boş arazi çöplük oldu...

Metehan-Alayköy çevre yolu üzerinde bulunan bir arazi, Alayköy sanayisindeki işyerleri ve bölgedeki hayvan üreticilerinin attıkları pisliklerle çöplüğe çevrildi

A+A-

   Metehan-Alayköy çevre yolu üzerinde Polis Okulu Müdürlüğü yakınlarında bulunan bir arazi, çöplük diyarı olmuş durumda. Bölgedeki gençlerin de toplanıp içki içtikleri yer olan arazi, pislikten geçilmiyor. Sanayi atıkları, moloz, gübre, ev eşyaları, sigara paketleri ve boş alkol şişeleri ile dolu olan arazi oldukça rahatsız edici bir koku yayıyor. Alayköy sanayisindeki işyerlerinin ve bölgedeki hayvan üreticilerinin attıkları gübrelerle geniş bir alan çöp içerinde kaldı. Sahipsiz ve ilgisiz bırakılan arazi, bazı sorumsuz kişilerin çöplerini atmaya başlamasıyla çöplüğe çevrilmiş durumda. Bölgede faaliyet gösteren inşaat ve endüstriyel işletmeler de, düzenli olarak çöp ve moloz atıklarını buraya getiriyor.Çöplüğe dönüştürülen arazi, bölgedeki gençlerin de toplanıp içki içtikleri yer olmuş. Çöplüğe atılan torbalar dolusu hayvan gübresi çevreye kötü bir koku yayıyor.Alayköy sanayisinde bulunan işyerlerinin de düzenli olarak pisliklerini attığı arazi, çöplüğe çevrilmiş durumda.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.