1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. British Council’dan Yakın Doğu İlkokuluna Altın Üye Ödülü…
British Council’dan Yakın Doğu İlkokuluna Altın Üye Ödülü…

British Council’dan Yakın Doğu İlkokuluna Altın Üye Ödülü…

Yakın Doğu İlkokulu, İngiliz Yüksek Komiserliği Rezidansında gerçekleştirilen “British Council Exams Loyalty Schemes” ödül töreninde altın üye ödülü aldı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, İngiliz Yüksek Komiseri Stephen Lillie ve British Council Kıbrıs direktörü James Martin’nin de katıldığı törende, Yakın Doğu İlkokulu İngilizce bölümü başkan yardımcısı Deniz Özkan, ödülü İngiliz Yüksek Komseri Stephen Lillie’nin elinden aldı.

Dil eğitiminin bir takım işi olduğunu söyleyen Özkan, “İngilizce bölümündeki takım arkadaşlarımız ve azimli miniklerimiz bu güzel ödülü mümkün kılmışlardır” dedi.

Yakın Doğu İlkokulu’nun iki yaştan itibaren İngilizce dil eğitimi verdiğini aktaran Deniz Özkan, öğrencilerini dünya insanı olma yolunda yetiştirmek adına, İngilizcenin her bir becerisi üzerinde ayrı titizlikle durulduğunu belirtti.

Bu bağlamda,Cambridge English YLE sınavlarının adada tanıtıldığı ilk günden itibaren, okul tarafından önemsendiği ve İngilizce eğitimlerinin uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarıyla tescillendirilmesi amacıyla bu sınavlara öğrencilerin hazırlandığını dile getirerek, “Bahsi geçen sınavlarda İngilizce okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin her biri ayrı ayrı test edilmekte ve bu müfredat çerçevesinde hazırlanan öğrenciler İngilizce dil kullanımı konusunda daha donanımlı olarak yetiştiriliyor. diye konuştu.

Kuzey ve Güney Kıbrıs’tan pek çok okul ve dil merkezinin katıldığı törende, Cambridge İngilizce sınavlarının avantajları ve bu sınavlarla ilgili son gelişmeler hakkında da bilgi verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.