1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BTM 1. Lig’de PLAY-OFF-OUT heyecanı
BTM 1. Lig’de PLAY-OFF-OUT heyecanı

BTM 1. Lig’de PLAY-OFF-OUT heyecanı

Digitürk Kıbrıs Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig Kırmız ve Beyaz Gruplarda gözler Play-Off ve Play Out maçlarına çevrildi.

A+A-

Digitürk Kıbrıs Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig Kırmız ve Beyaz Gruplarda gözler Play-Off ve Play Out maçlarına çevrildi.

Play-Off mücadelesinde zorlu eşleşmeler
BTM 1. Lig’de Kırmızı Grup’ta Northernland Dipkarpaz, Beyaz Grupta ise Atoll Kozanköy şampiyon olarak Birinci Lig’e çıktı. Bu iki takımın ardından Birinci Lig’e çıkacak üçüncü takım Play-Off maçları ile belirlenecek.
Digitürk Kıbrıs BTM 1. Lig Play-Off yarı final eşleşmelerinde Kırmızı Grup ikincisi Kaplıca Karadeniz 61 ile Beyaz Grup üçüncüsü Vadili, Beyaz Grup ikincisi Denizli ile Kırmızı Grup üçüncüsü German Gold Akova Vuda eşleşti.

Play-Out can yakacak
Kırmızı Grupta Mehmetçik ve Beyaz Grupta Mevlevi’den sonra küme düşecek son takım Play-Out mücadeleleri sonrasında belli olacak. BTM 1. Lig Kırmızı Grup sekizincisi Türkmenköy ile Beyaz Grup dokuzuncusu Demirhan, Beyaz Grup sekizincisi Bostancı Bağcıl ile Kırmızı Grup dokuzuncusu İncirli eşleşti.

Digitürk Kıbrıs BTM 1. Ligi Play-Off yarı final ve Play-Out eleme turu 1. Maçlarının programı şöyle.
Digitürk Kıbrıs BTM 1. Ligi Play-Off Yarı Final Program
30 Mart Cumartesi
Kaplıca Emre Genç Stadı (13.00) Kaplıca Karadeniz 61 – Vadili
Denizli Bilal İyigün Stadı (13.00) Denizli – German Gold Akova Vuda

Digitürk Kıbrıs BTM 1. Ligi Play-Out Eleme Turu 1. Maç Program
31 Mart Pazar
İncirli Hüseyin Atıncıoğlu Stadı (13.00) İncirli – Bostancı Bağcıl
Değirmenlik Sadık Cemil Stadı (13.00) Demirhan – Türkmenköy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.