1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu ‘Fırtına’ çok başka!
Bu ‘Fırtına’ çok başka!

Bu ‘Fırtına’ çok başka!

Sezon başından bu yana yaşadığı talihsizliklere rağmen, sergiledikleri performansla taraflı tarafsız birçok futbolseverin takdirini kazanan Trabzonspor, gol yollarındaki yükselen grafiği ile dikkat çekiyor.

A+A-

Çaykur Rize'yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor, 7 haftada 12 puan toplayarak son 6 sezondaki en iyi performansını ortaya koydu, gol yollarında da rekor kırdı.

Süper Lig´de çıktığı son 19 maçta da rakiplerine gol atmayı başaran bordo-mavililer, hem kendi tarihinin en uzun gol atma serisini yaşıyor hem de ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda bulunuyor.

Söz konusu periyotta attığı 40 golle maç başına 2.1 gol ortalamasını tutturan bordo-mavililer, ayrıca 2019-20 sezonunda da geride kalan 7 haftalık bölümde 16 gol atan Yeni Malatyaspor'un ardından 13 gollü Alanyaspor ile birlikte ligde en golcü takım konumunda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.