1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bu kez arabasından kokain çıktı
Bu kez arabasından kokain çıktı

Bu kez arabasından kokain çıktı

Birçok uyuşturucu davası olan Murat Tabakoğlu, önceki gün şikâyet üzerine götürüldüğü Lapta Polis Karakolu’na götürülerek üzeri ve arabası arandı.

A+A-

Devrim DEMİR 

Girne ve Lefkoşa’da uyuşturucu suçundan davası bulunan ve teminatla serbest yargılanan Murat Tabakoğlu, önceki gün yine uyuşturucu ile yakalandı.

“Mülke tecavüz” suçlaması tutuklu bulunduğu sırada karakol avlusunda bulunan zanlıya ait MA 881Z plakalı araçta kokain bulundu.

Tabakoğlu, yapılan sorgulamada uyuşturucunun kendine ait olmadığını beyan etti. Zanlı dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, soruşturmanın selameti açısından zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İfade vermedi, suçlamaları ret etti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor Murat Tabakoğlu’nun Kanunsuz Uyuşturucu Madde tasarrufu suçlamasından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Mustafa Zor, 24 Ekim’de Lapta Polis Karakolu’nda “Mülke Tecavüz” suçlamasıyla tutuklu bulunduğu sırada karakol avlusunda bulunan zanlıya ait MA 881Z plakalı aracın içerisinde arama yapıldığını söyledi.

Zor, kiralık araçta yapılan aramada folyo içerisine gizlenmiş 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde, 4 adet üzerinde kokain kalıntısı olduğuna inanılan folyo parçası, 1 rulo folyo ile uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan 7 uzun ve 2 kısa plastik pipet tespit edilerek emare olarak alındığını ifade etti.

Zanlının gönüllü ifade vermeyerek, söz konusu maddelerin kendisine ait olmadığına yönelik iddia da bulunduğunu kaydeden Mustafa Zor, meseleyle ilgili tahkikatın yeni başladığını belirterek zanlının tutuklu kalmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.