
Bu nasıl iş?
Posta Dairesi’nde memur olup, yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan ve 8 ay önce ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakılan Önder Ilgın, Karayolları Dairesi’nde göreve başladı
Posta Dairesi’nde memur olup, yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan ve ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakılan Önder Ilgın, Karayolları Dairesi’nde göreve başladı.
Posta Dairesi Müdürü Söğüda Besimler Tabak, Önder Ilgın’ın Karayolları Dairesi’nde göreve başladığını doğruladı.
Tabak yasa gereği, davanın sonuçlanmaması ve üzerinden 6 ayın da geçmesi nedeniyle Ilgın’ın tam maaş almaya başlayacağını anlattı
Bu nedenle Ilgın’ın Karayolları Dairesi’nde göreve başlatıldığını ifade eden Tabak, ancak herhangi bir yolsuzluk olayının yaşanmaması için de tedbir alındığını belirtti.
8 ay geçti
Posta Dairesi’ne yurt dışından gelen muhtelif elektronik eşyaları çalıp, sattığı gerekçesiyle tutuklanan Önder Ilgın ile ilgili başlatılan soruşturmanın tamamlanmasının üzerinde 8 ay geçti, ancak yargı süreci hâlâ tamamlanmadı.
Ilgın, 17 Eylül 2017 ile 30 Nisan 2018 tarihlerini kapsayan yaklaşık 7 aylık süre boyunca, yurt dışından gelen muhtelif elektronik eşyaları çalıp, sattığı gerekçesiyle tutuklanmıştı ve hakkında başlatılan soruşturmada 16 Mayıs 2018’de tamamlanarak 16 Mayıs 2018’de serbest kalmıştı.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT