1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bu rakamlar biraz abartılı rakamlar
Bu rakamlar biraz abartılı rakamlar

Bu rakamlar biraz abartılı rakamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan ziyaretinin öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi:

(ABD’nin bölgeden çekilmesi) Bu zaten biliyorsunuz yeni bir şey değil, Sayın Trump çekilmeyi emretmişti ama bu biraz gecikti. Amerikalı heyet ve bizim heyetimiz bölgede görüşmeleri yapıyordu. Bir gece ansızın gelebiliriz demiştik ve bu kararlılığımız sürdürüyoruz.

(Fırat’ın Dogusu’ndaki hapislerde bulunan IŞİD’li teröristler) Bu rakamlar biraz abartılı rakamlar. Orada cezaevlerinde olan rakamlar var. Burada bulunan DEAŞ’lılar var. Burada bulunan DEAŞ’lıların kontrolünü elimizden çıkarmak istiyoruz diyarlar. Bu konuda bir çalışma yapıyorlar.

(Trump ile görüşme) Önümüzdeki ayın ilk yarısında bu ziyareti gerçekleştireceğiz. Türkiye ABD arasındaki ilişkileri ele alma fırsatımız olacak. İkili ilişkilerimizin en önemli başlıklarından birisi de F-35. Bu görüşmemizde bunu karara bağlamak, biz hala parçaları gönderiyoruz. Ödemelerde de bir aksaklık yapmıyoruz. Bunu ele alacağız ve konuşacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.