1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Burada Nijerya elçiliği yok”
“Burada Nijerya elçiliği yok”

“Burada Nijerya elçiliği yok”

Göçmenköy bölgesinde yaşayan vatandaşları rahatsız ederek sürekli para istediği öne sürülen Nijerya uyruklu Frendrick Onyekachi Igboekwu’nun ülkede kaçak olarak yaşadığı ortaya çıktı

A+A-

Göçmenköy bölgesinde yaşayan vatandaşları rahatsız ederek sürekli para istediği şikayetiyle tutuklanan Nijerya uyruklu Frendrick Onyekachi Igboekwu’nun ülkede kaçak olarak kaldığı ortaya çıktı.

Polis, sınır dışı işlemlerinin tamamlanabilmesi için Igboekwu’yu mahkemeye çıkararak aleyhine tutukluluk emri isterken, insanlardan para isteyerek rahatsızlık verdiği suçlamalarını reddeden Igboekwu ise, ülkede kaçak duruma düşme nedenini de, pasaportunun süresi bittiği için okul kaydını yenileyememesi ve ülkede Nijerya elçiliği olmaması nedeniyle de pasaportunu yenilemesinin uzun süre almasına bağladı.

“KKTC’de ikamet izinsiz bulunmak”, “Rahatsızlık” ve “Uygunsuz tavır ve hareket” suçlamalarıyla tutuklanan zanlı Frendrick Onyekachi Igboekwu dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, aleyhinde 2 günlük tutukluluk emri alındı.

Yargıç Cenkay İnan’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Ergin Atıcı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Güralp Kırcalılar’ı tanık olarak dinletti.

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.