1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Büyük Av'ın ikinci günü: "Arabasıyla ezerek öldürdü"
Büyük Av'ın ikinci günü: "Arabasıyla ezerek öldürdü"

Büyük Av'ın ikinci günü: "Arabasıyla ezerek öldürdü"

Büyük Av’ın devam ettiği şu günlerde, Turnalar Köyü girişinde bir av köpeği ölü olarak bulundu. Görüntüyü sosyal medyada paylaşan vatandaş, köpeğin arabayla ezilerek öldüğü iddiasında bulundu.

A+A-

Geçtiğimiz hafta başlayan ve dün ikinci gününü geride bırakan Büyük Av, her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı avcılar tarafından vahşice öldürülen köpek cesetlerine sahne oluyor.

Dün, av haritası kapsamında bulunan Turnalar Köyü civarında bir av köpeği ölü halde bulundu. Görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşan Bahadır Sekmen isimli vatandaş, köpeğin ezilerek öldüğü iddiasında bulunarak, bazı avcıların, köpekleri avlamadığı ya da silah sesinden korktuğu için köy çevresine bırakarak terk edildiklerini savundu. Konuyla ilgili, avcıların yanında devleti de suçlayan Sekmen, “Kabahat bu canlarda değil, onları çipletmek zorunda bırakmayan devlette” yorumunda bulundu.

“Av cinayettir” diyen Sekmen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Evet, şimdi sabah sabah günün konusu şu; hani şu ağzı açıldığında "ıspordur be gardaş, olur mu yahu avı açmasınnar, vesaire vesaire vesaire..." gibi söylemlerde bulunan cani katiller sürüsü var ya hani, işte o (herkesi katmıyorum, bunu yapanları kast ediyorum) aşağılık katiller sürüsünün bazıları, dün Turnalar Köyü girişinde ya arabasıyla ezerek ya da herhangi bir şekilde bu canı katletti ve lanet olası içinde geberesi arabasına binip defolup gitti. Sanki bu köyden ve bölgeden başka yer yokmuş gibi her pazar adanın her yerinden buraya doluşan katiller sürüsünün bizim köyde bıraktığı dünkü eseridir bu. Her sene avlamıyor, tüfekten korkuyor vesaire gibi masallar ile köpeklerini bizim köyün etrafında terk etmeleri de cabası tabii ki. Ki o köpekler aç susuz hele de bu soğuk ve yağmurlu havalarda kaldığında köye inip milletin kümesine ve mandrasına girip zarar veriyor. Bu canlarda değil suç. Suçlu bu canları çiplemek zorunda bırakmayan devlette ve sözde "ısbor" yapan cani ve katiller sürüsünde. Sorsan da köpekleri, hayvanları, kısaca tüm canlıları da çok severler bu külahımın "ısborcuları". Lanet olsun bu zulmü yapanlara da sessiz kalanlara da.”

 

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.