1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Büyükelçi Kanbay, Bakan Ataoğlu’nu ziyaret etti
Büyükelçi Kanbay, Bakan Ataoğlu’nu ziyaret etti

Büyükelçi Kanbay, Bakan Ataoğlu’nu ziyaret etti

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Büyükelçiliği’nin KKTC turizminin gelişmesi için teşviklerin yanı sıra turizm altyapısının gelişmesi için de destek verdiğini kaydetti.

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret etti.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Kanbay, Turizm Ve Çevre Bakanlığı ile güzel ve uyumlu bir çalışma içinde olduklarını ve bu çalışmaların geliştirilerek sürdürüleceğini söyledi.
Bakanlığın tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade eden Kanbay, bu dönemde de turizmin canlı olabilmesi için gereken desteğin devam edeceğini söyledi.
Bu dönemde de Turizm ve Çevre Bakanlığını üstlenen Ataoğlu’na başarılar dileyen Kanbay, ülkenin yeni oluşan hükümetten icraat beklediğini söyledi.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, Türkiye Büyükelçiliği’nin KKTC turizminin gelişmesi için teşviklerin yanı sıra turizm altyapısının gelişmesi için de destek verdiğini, ülke turizmini Türkiye Büyükelçiliği’nin desteğiyle istenilen ve hedeflenen noktaya ulaştırılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.