1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Büyükkonuk Eko Gün’e hazır
Büyükkonuk Eko Gün’e hazır

Büyükkonuk Eko Gün’e hazır

Büyükkonuk Belediyesi’nin düzenlediği Büyük Eko Gün’de Türkiye’nin başarılı grubu Kurtalan Ekspres ve sanatçısı Ali Altay da sahne alacak

A+A-

Büyükkonuk Belediyesi’nin 8 Ekim Pazar günü düzenleyeceği Büyük Eko Gün Kuzey Kıbrıs Telsim ana sponsorluğu ile gerçekleşecek. Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu bu yıl güne birçok güzellikler eklediklerini ve büyük bir katılım beklediklerini söyleyerek tüm halkımızı yeniden eko güne davet etti.

Saat 10.00’da başlayacak ve gün boyunca devam edecek olan güzel etkinliklere ek olarak Final Organizasyon’un düzenlediği sürükleyici bir program da izleyiciyle buluşacak.

Telsim katkıları ve Mustafa Tozakı kalemi ile gün boyunca ücretsiz portre ve karikatür çizimi, Çillibom şov, yetenek sizsiniz Türkiye’de 2 defa finale kalan Game Of Gölge grubunun canlı performansları, gün boyunca sürprizleri ile 3 Leylek ayaklı uzun adam ve saat 20.00’de başlayacak final konseri.

Finalde Barış Manço’nun ünlü grubu Kurtalan Ekspres ve yine Türkiye’nin Anadolu Rock müziği üstatlarından Ali Altay sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.