1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çağıner’den dikkat çeken 20 Temmuz paylaşımı
Çağıner’den dikkat çeken 20 Temmuz paylaşımı

Çağıner’den dikkat çeken 20 Temmuz paylaşımı

“Türkiye’nin garantör olmasının vermiş olduğu huzur ve maalesef ülkeyi yanlış yönetmiş olmanın vermiş olduğu mutsuzlukla bir 20 Temmuz u daha kutlayacağız”

A+A-

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, 20 Temmuz ile ilgili duygularını sosyal medya hesabında kaleme aldı..

“Ben 1976 doğumlu olduğum için savaşı ve göçü bilmem yaşamadım ama kendimi bilmeye başladığım tarihlerde Girne de komşular ve annemler taze fasülye ayıklarken 1974 de Güney den Kuzey e geçiş hikayelerini dinlerdim. İki şey aklımdan çıkmaz taze fasülye nin ayıklanırken ki kokusu ve annemlerin komşuların hüzünlü korkulu hikayelerinin bitişindeki adaya Türk askerinin gelmesi ile yaşanan mutluluk duygusu. Yıl 2021 ben hala o günkü annemlerin nasıl bir korku yaşadıklarını sadece anlatmalarından hissediyorum. O duyguyu yaşamadım Allah da yaşatmasın yaşayanlar da unutmuş olamazlar. Türk askerinin KKTC de güvenliği sağlamış olmasının ve Türkiye nin garantör olmasının vermiş olduğu huzur ve maalesef ülkeyi yanlış yönetmiş olmanın vermiş olduğu mutsuzlukla bir 20 Temmuz u daha kutlayacağız. İnsanımızın canını malını korumak için kendi canını feda eden tüm şehitlerimizin Allah rahmet eylesin.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.