1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri “Dr. Fazıl Küçük Ve Millî Mücadele” sergisini ziyaret etti
Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri “Dr. Fazıl Küçük Ve Millî Mücadele” sergisini ziyaret etti

Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri “Dr. Fazıl Küçük Ve Millî Mücadele” sergisini ziyaret etti

Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri “Dr. Fazıl Küçük Ve Millî Mücadele” sergisini ziyaret etti…

A+A-

Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Vakfı bünyesinde bulunan Kıbrıs Türk Millî Tarih Müzesi öncülüğünde Kıbrıs Türk Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 35. ölüm yıl dönümü anısına ülkemiz 92 sanatçısının 165 özgün eseriyle hazırlanan “Dr. Fazıl Küçük ve Millî Mücadele” temalı sergiyi ziyaret etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan gruba sergiyi ziyaretleri sırasında Dr. Fazıl Küçük ve Millî Mücadele hakkında bilgiler aktarıldı.

Özkan Manavoğlu: "Sergiden Çok Etkilendik ve Gururlandık…"

Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden Özkan Manavoğlu, Dr. Fazıl Küçük hakkında her ne kadar bildiklerimiz var olsa da buraya geldikten sonra videolar, belgeler,  fotoğrafların yanı sıra heykeliyle karşılaşmak, sesini duymak bizi çok etkilendiklerini ve gururlandıklarını söyledi.

Dr. Fazıl Küçük ve Milli Mücadele sergisinin çocukların hafızasında yer edecek çok iyi bir şekilde hazırlandığını dile getiren Manavoğlu, “Dinlediklerimizin, okuduklarımızın üstüne canlandırma çok etkili oldu. Çocuklarımız bilgi edinme fırsatı buldular. Her yerde bulamayacakları, göremeyecekleri detaylar var bu sergide. Bu vesileyle bu ortamı hazırlayan, emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.