1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çakar Akıncı'yı hedef aldı
Çakar Akıncı'yı hedef aldı

Çakar Akıncı'yı hedef aldı

Türkiye'nin eski futbol hakemlerinden ve spor yorumcularından Ahmet Çakar’ın, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya yönelik amacını aşan ifadeleri tepkilerin odağına yerleşti

A+A-

Türkiye’nin eski futbol hakemlerinden ve spor yorumcularından Ahmet Çakar, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı için amacını aşan ifadeler kullandı.

Beyaz TV ekranlarındaki “Derin Futbol” isimli programda yorumculuk yapan Çakar, dün akşam Türkiye Milli Takımı’nın Fransa ile oynadığı karşılaşma sırasında sözü Akıncı’nın Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin gündemdeki sözlerine getirdi.

Cumhurbaşkanı Akıncı’ya “Bre cahil” şeklinde hitap eden Çakar, “Diplomasinin sen ne olduğunu biliyor musun, utanmıyor musun?” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin maçta attığı beraberlik golü için ise “Bu gol bu beyefendiye (Akıncı’ya) girsin” diyerek haddini aştı.

KKTC için “Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti” diyen Çakar, Kıbrıslı Türklere yönelik de “Yediğiniz içtiğiniz ekmek su zehir zıkkım olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.