1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çaldığı parayla borcunu ödemiş
Çaldığı parayla borcunu ödemiş

Çaldığı parayla borcunu ödemiş

Kırgızistan uyruklu Tologon Pakhridin Uulu, çalıştığı otelin SPA bölümünde bir müşteriye ait pantolonun cebinden, 700 doları sirkat ettiği gerekçesiyle tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Ahmet VAMIK

Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelde garson olarak çalışan Kırgızistan uyruklu Tologon Pakhridin Uulu, çalıştığı otelin SPA bölümünde bir müşteriye ait pantolonun cebinden 700 Amerikan Doları sirkat ettiği gerekçesiyle tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlı aleyhine 1 günlük tutukluluk emri verdi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen duruşmada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Emine Taşkın, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Kader Çamlıbelli’yi tanık olarak dinletti.

Zanlı Tologon Pakhridin Uulu’nun “sirkat” suçlamasından methaldar olduğunu kaydeden Çamlıbelli, 8 Ekim 2017 tarihinde Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelin SPA bölümündeki erkek soyunma odasında bulunan elbise dolabında bulunan otelde müşterisi bir erkek şahsa ait pantolonun cebi içerisindeki 700 Amerikan Dolarının sirkat edildiğini belirtti.

Yapılan incelemeler sonucunda söz konusu paranın otelde garson olarak çalışan zanlı Tologon Pakhridin Uulu tarafından sirkat edildiğinin tespit edildiğini belirten Çamlıbelli, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, sirkat ettiği parayı ise borcuna karşılık bir arkadaşına verdiğini itiraf ettiğini dile getirdi.

Zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini kaydeden Kader Çamlıbelli, paranın hala daha bulunamadığına işaret ederek tahkikat maksatlı zanlının tutuklu kalmasını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, meseleyle ilgili tahkikatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacıyla zanlı aleyhine 1 günlük tutukluluk emri verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.