1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çaldırdığı parayı telafi etmek için hırsızlık yaptı
Çaldırdığı parayı telafi etmek için hırsızlık yaptı

Çaldırdığı parayı telafi etmek için hırsızlık yaptı

Çalıştığı, Alsancak bölgesindeki Moonstar isimli döviz bürosundan 143 bin 666 TL’yi sirkat eden Kartal Ceyran ile bu paraları kumarda harcayan Faysal Aydın’ın tutuklanması başka bir meseleyi de ortaya çıkardı.

A+A-

Alsancak bölgesinde faaliyet gösteren Moonstar isimli döviz bürosunda personel olarak çalışan ve iş yerine ait 143 bin 666 TL’yi sirkat eden zanlı Kartal Ceyran ile suç ortağı Faysal Aydın, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Tutuklanması sonrası polise gönüllü ifade veren zanlı Kartal Ceyran, sirkat ettiği paraları zanlı Faysal Aydın’a verdiğine yönelik itirafta bulunurken, zanlı Faysal Aydın ise söz konusu paraları kumar oynayarak harcadığını açıkladı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhinde 3 günlük tutukluluk emri alındı.
Polis tarafından yürütülen soruşturma neticesinde meselenin farklı bir boyutu ortaya çıktı.

Kumar oynamak amacıyla ülkemize gelecek olan zanlı Faysal Aydın’ın, Türkiye’de bir kişi aracılığıyla, zanlı Kartal Ceyran’a iletilmek üzere yüklü miktarda para verdiği öğrenildi. Söz konusu şahsın kendisine emanet edilen parayı sirkat ederek ortadan kaybolması üzerine çaresiz kalan zanlı Kartal Ceyran’ın, çareyi iş yerine ait parayı sirkat ederek Faysal Aydın’a vermekte bulduğu öğrenildi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.