1. HABERLER

  2. “Çalışanlar için daha iyi şartlar yaratacağız”
“Çalışanlar için daha iyi şartlar yaratacağız”

“Çalışanlar için daha iyi şartlar yaratacağız”

Gencay Eroğlu ve beraberindeki heyet BES’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eroğlu vurguladı..

A+A-

DP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Gencay Eroğlu ve belediye meclis üyeleri adayları, Belediye Emekçileri Sendikası (BES)’e, bir ziyarette bulunarak, Başkan Mustafa Yalınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Son derece samimi bir havada geçen ziyarette, belediye çalışanlarının içinde bulunduğu durum masaya yatırılırken, karşılıklı görüş alışverişlerinde de bulunuldu.

Ziyarette ilk sözü alan Mustafa Yalınkaya, Gencay Eroğlu ve ekibine başarılar dilerken, Lefkoşa’da başarılı bir başkan istediklerini ifade etti. Yalınkaya, geçmişin acı anılarının hala daha taze olduğunu hatırlatarak, bir kez daha benzer bir anlayışın belediyede görev almasını arzu etmediklerini sözlerine ekledi.

Gencay Eroğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, BES çalışanlarının varını yoğunu ortaya koyarak zor şartlarda hizmet vermeye çalıştığını belirtti.

Eroğlu “bazıları bilerek ve isteyerek ‘Gencay Eroğlu seçilirse belediye’den çalışanları çıkaracak’ şeklinde söylentiler yaydığını duyuyoruz. Buradan altını çizerek söylüyorum ki, Gencay Eroğlu asla çalışanların ekmeğine göz dikmez, böyle bir anlayışta olmaz. Bilakis, Gencay Eroğlu, çalışanların maaşlarının iyileştirilmesi, daha iyi özlük haklarına sahip olması  için çeşitli tedbirler düşünmektedir. Bu konudaki çalışmalarımızı da elbette ki belediyemizde örgütlü BES ile birlikte istişare edecektir” dedi.

Eroğlu “elbette, bu bağlamda, disiplin ve performans çok önemlidir. Bizim anlayışımız herkese eşit şekilde davranmak, kimseyi ayırmamaktır. Performans yönetimi tüm dünyada geçerli olan, hakça adilce bir düzenlemedir. Bizim de bu konuda çalışmalarımız olacak. Amacımız belediyemizdeki verimi artırmak, performansını yüksek tutanları ödüllendirmektir” diye konuştu.

Gencay Eroğlu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Kişisel gelişim de çok değer veriyoruz.Çeşitli eğitimlerle çalışanlarımızı daha da çağdaş hizmet sunmak için eğitmek opsiyonları sunmayı amaçlıyoruz .Şubeler arasında ayrım yapmıyoruz.Belediyemizin her şubesine eşit değeri vereceğiz.

 Belediyenin ekonomik durumu ile ilgili de konuşan Eroğlu “Güzel adamızın tek tanınmış kurumu olmasına rağmen bunu gerekli ölçüde kullanılmıyor.Belediye yönetimi Lefkoşa’nın gelişimi ve insanlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefleyerek , sunulan tüm kaynaklarını kullanmaktan geri durmamayacağız” dedi. Belediye Emekçileri Sendikası ile geçen görüşmenin çok olumlu bir görüşme yaptıklarını ve BES’in görüşleri ile paralel bir noktada olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.