1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Capital ve Limasol çeyrek finalde
Capital ve Limasol çeyrek finalde

Capital ve Limasol çeyrek finalde

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlendi

A+A-

   Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda çeyrek final maçları başladı.

   Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda bir aydan beridir devam eden grup maçlarının tamamlanmasının ardından önceki gün çeyrek final maçları start aldı.

   Çeyrek final ilk maçında Limasol T. Kooperatif Bankası, Creditwest’i 4-1, ikinci maçta ise Capital Bank Novabank’ı 8-0’lık skorlarla mağlup ederek yarı finale yükseldi.

   Çeyrek finalde bugün (4 Ekim Cuma) saat 19.00’da KKTC-Merkez Bankası-Asbank, saat 20.00’de ise Türkiye İş Bankası ile Koopbank karşı karşıya gelecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.