1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ceza-i ehliyetinin olup olmadığı tespit edilemedi
Ceza-i ehliyetinin olup olmadığı tespit edilemedi

Ceza-i ehliyetinin olup olmadığı tespit edilemedi

Lefkoşa’da babasını bir yıl aradan sonra ikinci kez bıçaklayıp yaralayan Raif Koçin’in tutukluluk süresi sekiz gün daha uzatıldı

A+A-

Lefkoşa’da 19 Temmuz 2018’de tespit edilemeyen bir nedenden dolayı babasını 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan ve geçtiğimiz hafta bir kez daha babasını bıçakla yaralayan 25 yaşındaki Raif Koçin’in tutukluluk süresi sekiz gün daha uzatıldı.

Polis, zanlının önceki gün Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde akıl sağlığı muayenesinden geçtiğini, ancak yapılan tetkiklerde cezai-i ehliyetinin olup olmadığının tespit edilemediğini söylerken, mahkeme, zanlının sekiz gün süreyle hastanede tutuklu olarak kalmasına karar verdi.

Bu arada mahkemeden söz hakkı alan zanlı Raif Koçin ise, “Yaşadığım hayattan ve yaptıklarımdan dolayı özür dilerim. Bütün bu olaylar hastaneye gittiğim için olur. Bu yüzden hastaneye gitmek istemem. Direk hapse gitsem benim için daha iyi olur” dedi.

“Ağır Yaralama” ve “Ciddi Darp” suçlamalarıyla tutuklanan zanlı Raif Koçin, dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.