1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cezaevinde grev yeniden başladı
Cezaevinde grev yeniden başladı

Cezaevinde grev yeniden başladı

KTAMS, KAMU SEN ve KAMU-İŞ, Merkezi Cezaevinde askıya aldığı grevi yeniden başlattıklarını açıkladı.

A+A-

Cezaevinde teknik eleman eksikliği sıkıntısı ve bu sıkıntının giderilmemesi nedeni ile, Üç sendika tarafından geçtiğimiz ay Cezaevi’nde başlatılan grev ilgili bakan ve hükümetle yapılan görüşme, verilen taahhütlerin ardından askıya alınmıştı. Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, bugün yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Dursun Oğuz ve hükümetin “bayram öncesi sorun giderilecek” şeklinde verdiği sözleri yerine getiremediğini, bu sebepten ötürü de askıya aldıkları eylem ve grevi yeniden başlattıklarını belirtti.

CEZAEVİNDE GREV YENİDEN BAŞLADI

KAMU-İŞ Başkanı Ahmet Serdaroğlu’nun açıklaması şöyle: “Merkezi Cezaevinde teknik eleman eksikliği nedeniyle daha önce başlatmış olduğumuz grevi, İçişleri Bakanı Sayın Dursun Oğuz’un sendikalarımızı çağırıp bayram öncesinde gerekli teknik eleman eksikliğinin giderileceği sözünü vermesi nedeni ile askıya almıştık. Ancak geldiğimiz aşamada “bayram öncesi” şeklinde verilen söz ve sürede maalesef İçişleri Bakanı Sayın Dursun Oğuz ve hükümet sözünü yerine getirmemiştir. Hükümet ve sayın bakan verdikleri taahhüdü gerçekleştiremediklerinden dolayı askıya aldığımız grevi bugün itibari ile yeniden başlatıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.