1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayet kararı bugün
Cinayet kararı bugün

Cinayet kararı bugün

Alsancak’ta 2018 yılında Memduh Ulugün’ü Sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Mehmet-Meryem Doğu çiftinin kararı bugün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde açıklanıyor.

A+A-

Alsancak’ta 2018 yılında Memduh Ulugün’ü Sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Mehmet-Meryem Doğu çiftinin kararı bugün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde açıklanıyor. Bir buçuk yıldır Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak yargılanmayı bekleyen Doğu çiftine, ‘Taammüden adam öldürmek’ “Adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamaları getirilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.