1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayet şebeke işi
Cinayet şebeke işi

Cinayet şebeke işi

Naim cinayeti organize çete işi çıktı: Liderleri Zahid Masood

A+A-

Gesfi Döviz Bürosu sahibi Gökhan Naim cinayeti ve soygun olayının, organize suç çetesi tarafından tasarlandığı ortaya çıktı. Soygun ve cinayetin tümünü daha önceden pek çok suça karışan Zahid Masood’un organize ettiği de polis tarafından tespit edildi.

zahid-masood.jpgParalarla kaybolan Masood’un suç dosyası kabarık

Kıbrıs Postası’nın edindiği bilgilere göre, cinayetin ardından para dolu çantayı alarak ortadan kaybolduğu ifadelerle belirlenen Masood’un, ülkede yaşayan Pakistanlıların reisi olduğu ve geçmiş yıllarda birçok suça karıştığı öğrenildi. Masood’un geçmiş yıllarda Akıncılar’dan pirinç kaçakçılığı, silahlı ev basıp adam dövme gibi birçok adli suça karıştığı biliniyor. Zahid Masood’un aynı zamanda 30 Eylül 2017 tarihinde Girne’de meydana gelen bir suçta tutuklanan Tarık Mart için kefil olarak dinlenen ve mahkeme tarafından hakkında mal varlığı ile ilgili soruşturma emri verilen belediye çalışanı KKTC vatandaşı Sajid Masood’un kardeşi olduğu öğrenildi.

Güney’e kaçma ihtimali yüksek

Masood’un Akıncılar üzerinden daha önce karıştığı kaçakçılık ve adli suçlar nedeni ile zanlıların Akıncılar’dan Güney Kıbrıs’a kaçmış olduğu ihtimalini güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.