1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayet şüphelilerinden biri yakalandı!
Cinayet şüphelilerinden biri yakalandı!

Cinayet şüphelilerinden biri yakalandı!

Lefkoşa’da, Gökhan Naim’in öldürülmesi olayı ile ilgili olarak meselede şüpheli olarak görülen üç kişiden biri olan Bilal Ahmad yakalandı.

A+A-

Gesfi Döviz Bürosu sahibi Gökhan Naim'in evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayı ile ilgili olarak aranan Bilal AHMAD, Mağusa'da tespit edilerek tutuklandı. Maraş’ta Çevik Kuvvet operasyonu ile tutuklanan Bilal Ahmad sorguya çekilirken, polisin cinayet zanlısı olarak belirlediği diğer 2 isim de aranıyor.

Ahmad'ın yapılan sorgusunda diğer zanlıların güneye kaçtığını söylediği iddia edildi ancak polis bu yönde resmi bir açıklama yapmadı.

Polis Çevik Kuvvet birliklerinin de katılımı ile diğer iki zanlı Azmet ve Tanveer Ahmad her yerde aranıyor. Mağusa’da zanlı Bilal Ahmad'ın bulunduğu evdeki bazı şahısların da sorgulanmak amacı ile gözaltına alındığı öğrenildi.

İLGİLİ HABER:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.