1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayete seyirci kaldılar
Cinayete seyirci kaldılar

Cinayete seyirci kaldılar

Memduh Ulugün cinayetinin tahkikat (PI) duruşmasında cinayete tanıklık yapanlar dinlendi

A+A-

İFADELER KAN DONDURDU:Evinin yanı başında herkesin gözü önünde öldürülen Memduh Ulugün’ün bıçaklanmasına tanıklık eden dört kişinin ifadeleri kan dondurdu. Mehmet Doğu cinayeti engellemek isteyenlerin üzerine bıçakla yürüdü

Alsancak’ta 13 Mart günü meydana gelen cinayetle ilgili tutuklanan Meryem ve Mehmet Doğu çifti, ilk tahkikat duruşması (P.I.) maksatlı olarak dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Müebbet hapis cezası öngören “Taammüden adam öldürme”, “Adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından yargılanacak olan sanıkların, aleyhinde soruşturmayı yapan birinci tanık Müfettiş Eren Gözügüzel’in ifadesinin tamamlanmasının ardından, savcı Mustafa Atakara 4 tanığını mahkeme huzurunda dinletti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu huzurunda gerçekleşen duruşmada

4 görgü tanığı cinayet gününü anlattı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.