1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayetten 6 ay sonra, adaletin huzurunda
Cinayetten 6 ay sonra, adaletin huzurunda

Cinayetten 6 ay sonra, adaletin huzurunda

Güney Kıbrıs ile KKTC yetkilileri arasında ilk kez gerçekleştirilen suçlu takasında teslim alınan 53 yaşındaki Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistanlı Muhammed Salman, dün İskele’de mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Güney Kıbrıs ile KKTC yetkilileri arasında ilk kez gerçekleştirilen suçlu takasında teslim alınan 53 yaşındaki Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistanlı Muhammed Salman, olaydan yaklaşık 6 ay sonra dün İskele’de yargı huzuruna çıkarıldı.

53 yaşındaki Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistanlı Muhammed Salman, Birleşmiş Milletler (BM) aracılığıyla teslim alınırken, Güney Kıbrıs’ta cinayete karışan, ardından KKTC’de yakalanan Gürcistan uyruklu 4 cinayet zanlısı da Rum polisine teslim edilmişti.

Yargıç Dilşah Karayel zanlıya ilgili tahkikatın yeni başlamış olduğu tahkikatın yeni başladığını meselenin çok ciddi bir mesele olduğunu belirterek soruşturmanın selameti ve suçun aydınlatılması açısından zanlının 3 gün süreyle polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.