1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çocuklar hırsızlıktan yargılanacak
Çocuklar hırsızlıktan yargılanacak

Çocuklar hırsızlıktan yargılanacak

Mutluyaka’da 1 ay içinde, 7 evi açıp içerisinden çok sayıda elektronik eşya, parfüm, ayakkabı ve para sirkat eden, 13 ile 15 yaş arasındaki 3 çocuktan 1’inin suçsuz olduğu ortaya çıktı. Diğer 2’si ise teminata bağlandı

A+A-

Gazimağusa’ya bağlı Mutluyaka köyünde bir ay içinde, 7 evi açıp içerisinden çok sayıda elektronik eşya, parfüm, ayakkabı ve para sirkat edilmesi olayıyla ilgili tutuklanan 13 ile 15 yaş arasındaki 3 çocuktan biri olan A.Y.’nin suçsuz olduğu belirlendi ve şartsız salı verildi.

Meseleyle ilgili aleyhlerine başlatılan soruşturma tamamlanan İ.D. (15) ve M.A.(14) dün çıkarıldıkları mahkemede, KKTC vatandaşı 1’er kefilin lehlerine imza ettiği 75’er bin TL’lik kefalet senedi karşılığında serbest bırakıldı.

Şartları yerine getiren çocuk zanlılar, davaları görüşüleceği tarihe değin serbest kaldı.

Mahkemede aileleriyle birlikte hazır olan çocuk zanlıların mahkemedeki teminat duruşması kapalı celsede görüşüldü.

Mutluyaka’da, Şubat ile Mart ayları arasında toplam 7 evi açarak içerisinden para ve eşya çalmakla suçlanan gençler, işledikleri suçlardan ileride yargılanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.