1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Çocuklar için el ele
Çocuklar için el ele

Çocuklar için el ele

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaçlı çocukların yeni yıl öncesi moral depolayarak, yeni yıla mutlu girmelerinin amaçlandığı “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” düzenleniyor.

A+A-

Özlem ÇİMENDAL

Afrodizyak Organization’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaçlı çocuklara yönelik düzenlediği “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” 24 Aralık Pazar günü 13.00’te Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek.  

Birbirinden renkli birçok etkinlik yer alacak

Afrodizyak Organization Direktörü Umut Madenoğlu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, etkinlik kapsamında çocuklara yönelik Malatya Şehir Tiyatrosu eğitmeni Ruşen Mert Amanat yönetiminde çeşitli gösterilerin de sunulacağını dile getirdi. Hacivat-Karagöz, Meddah, sihirbaz, palyaço, Noel Baba, müzik showları ve yarışmaların da yapılacağı etkinlik kapsamında yeni yıl öncesi ihtiyaçlı çocuklara eğlenceli bir gün yaşatılacak. 

Sanatçılar da müzikleri ile destek olacaklar

Konfeti Müzik Grubu ve Eminegül Aygünler’in de müzikleri ile renk katacağı etkinliğin amacı yeni yıl öncesi ihtiyaçlı çocukların moral depolayarak, yeni yıla yeni umutlarla adım atmalarına aracı olmak. 

Kısa’ya teşekkür

Etkinlik kapsamında Gifa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa’yı da ziyaret eden Madenoğlu, çocuklara yeni yıl öncesi dağıtılacak hediyelere ve ulaşımlarına destek veren Kısa’ya genelde Kıbrıs halkına, özelde ihtiyaçlı çocuklara yönelik düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde yer almasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Yusuf Kısa: “Geleceğimiz olan çocuklarımıza desteğimiz tam”  

Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa ise, ziyarette yaptığı konuşmada, yardıma ve desteğe ihtiyacı olan her kesimin yanında yer almaktan mutlu olacağını dile getirerek, Gifa Holding olarak sosyal sorumluluk projelerine hassasiyet içerisinde yaklaştıklarını ifade etti. Özellikle çocuklara yönelik düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin her zaman tam olduğunun da altını çizen Kısa, geleceğimiz olan çocuklara yönelik düzenlenen her etkinliğe toplumun diğer çevrelerinin de desteğinin sürekli olması gerektiğine işaret etti. 

Onlar da çocuklar için seferber 

Yeni yıl öncesi çocukların moral depolayarak, farklı bir gün geçirmesinin amaçlandığı “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği”ne Mustafa Yücener (Cypro Chips), Candan Avunduk (Avunduk Süt Ürünleri), Yıldız Garaj, Malatya Şehir Kulübü, Kaan Motors, Hasan Aydın (Ada Et ve Et Ürünleri), Koop-Süt, Güven Sigorta, Serim Company ve GAÜ de destek vererek çocukların mutlu bir gün geçirmelerine katkıda bulunan şirketler arasında yer aldı.     

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.