1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Creditwest Bank çalışanlarından yeni yıl partisi
Creditwest Bank çalışanlarından yeni yıl partisi

Creditwest Bank çalışanlarından yeni yıl partisi

Hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek bir yılın yorgunluğunu geride bırakan 260 Credıtwest Bank çalışanı The Colony Hotel Arkın’da doyasıya eğlendi.

A+A-

Hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek bir yılın yorgunluğunu geride bırakan 260 Credıtwest Bank çalışanı The Colony Hotel Arkın’da doyasıya eğlendi.

Ülke genelindeki 13 Şubesi, Genel Müdürlük, Creditwest Insurance’ın toplam 260 Creditwest çalışanı, pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan yılbaşı partisinde başarılı ve verimli geçen 2022 yılının yorgunluğunu atarak doyasıya eğlendi.

Creditwest Geleneksel Yılbaşı Partisinde 10., 15., 20. ve 25. yılını dolduran 91 çalışana  kıdem plaketleri ve  altın hediyeleri Altınbaş Holding ve Creditwest Bank yönetim kurulu üyeleri ve Üst Yönetimi tarafından takdim edildi.

Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, gecede çalışanlara seslenerek; 2022 yılının çok başarılı bir yıl olduğunu, Creditwest Bank’ın yine Kuzey Kıbrıs bankacılık sektöründe liderliğini koruduğunun altını çizdi. 2023 için iyi temennilerde bulunan Zaheer, bu başarılı yıl için Creditwest Bank Yönetimi ve çalışanlara teşekkür etti.

Gecede söz alan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Creditwest Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sofu Altınbaş ise bankanın her zaman olduğu gibi 2022 yılını da rekorlara ve yeni başarılara imza attığını belirterek,  bu başarısı için teşekkürlerini sundu. Sofu Altınbaş, ülkemize, çalışanlara ve ailelerine 2023 için sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Gecede sahne alan Grup Frekans, en sevilen parçaları Creditwest Bank çalışanları için söyledi. DJ. Serdar Eren, en güzel setleri Creditwest’liler için çaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.