1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CTP’li Güzelyurt Belediyesi Meclis üyeleri geçmeyen 2018 bütçesi ile ilgili açıklama yaptı
CTP’li Güzelyurt Belediyesi Meclis üyeleri geçmeyen 2018 bütçesi ile ilgili açıklama yaptı

CTP’li Güzelyurt Belediyesi Meclis üyeleri geçmeyen 2018 bütçesi ile ilgili açıklama yaptı

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) Güzelyurt Belediyesi Meclis üyeleri, oy çokluğuyla reddedilen Güzelyurt Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Açıklamada, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın Kasım 2017’de geçmesi gereken bütçeyi  teknik eleman yetersizliği gerekçesi ile Belediye Meclisi gündemine ancak üç gün önce getirdiği ifade edilerek,  Güzelyurt Belediyesi bütçesinin, ilk toplantıda,   Meclis üyelerinden gerekli desteği alamayarak, oy çokluğuyla reddedildiği kaydedildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
“CTP’li Belediye Meclisi üyeleri olarak kamuoyunun bilgisine getirmek isteriz ki, Belediye Başkanı bugüne kadar yazılı olarak verdiğimiz birçok sorunun yanıtını vermemiş, aylık hesapları Meclis’in gündemine getirmemiştir. Ayrıca döner sermaye ile ilgili çalışan işletmelerin bütçeleri de Meclis’e getirilmemiştir. Son festival harcamaları hakkında sorduğumuz tüm sorular da diğerleri gibi yanıtsız kalmıştır. 

Bu şartlar altında bütçeye onay alamayan Belediye Başkanı Özçınar’ı, belediyenin bütçesiz kalmaması adına daha fazla gecikmeden Belediye Meclis üyeleri ile diyaloğa davet ederiz.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.