1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. “Çukur” dizisi ses getirdi
“Çukur” dizisi ses getirdi

“Çukur” dizisi ses getirdi

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisi, bir yanda aşk diğer yanda aksiyon dolu sahneleriyle ilk bölümünde hem Türkiye’de hem de dünyada sosyal medyanın gündemine yerleşti.

A+A-

Türkiye’de TT’de saatlerce zirvede kalan dizi, çarpıcı hikâyesi ve etkileyici oyunculuklarla şimdiden sezona damgasını vurdu.

Pazartesi akşamlarının yeni fenomen adayı “Çukur”, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. İdris Koçovalı’nın (Ercan Kesal) kurduğu Çukur mahallesinin sakinlerini ve iki delidolu âşık Yamaç (Aras Bulut İynemli) ve Sena'yı (Dilan Çiçek Deniz) ekran başındakileri buluşturan dizi, sadece Türkiye’de değil, dünyada da sosyal medya mecrası Twitter’da saatlerce TT listesinde yer aldı.

Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #çukur etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 20 dakika, dünya gündeminde 1 saat 40 dakika TT listesinde kaldı. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 23 Ekim Pazartesi tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

Çukur’un ilk bölümünün en büyük sürprizi Türk Sanat Müziği’nin eşsiz seslerinden Bülent Ersoy oldu.

Her yıl İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla dertleşen ve ona özel fasıl yapan Ersoy, muhteşem yorumuyla ekran başındakileri derinden etkilerken, sosyal medyada da fırtına estirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.