1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çukur'un Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yamaç, Vartolu'ya Gerçekleri İtiraf Ediyor
Çukur'un Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yamaç, Vartolu'ya Gerçekleri İtiraf Ediyor

Çukur'un Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yamaç, Vartolu'ya Gerçekleri İtiraf Ediyor

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç, Vartolu'ya kardeşi olduğunu bildiğini itiraf ediyor.

A+A-

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yeni bölüm fragmanında Yamaç her şeyi itiraf ediyor.

"BU HERİF MAHALLEYİ TERK EDECEK"

Heyecan dozunun yüksek olduğu fragmanda İdris, Yamaç'tan 24 saat içinde Vartolu'yu göndermesini istiyor. "Bu herif bu mahalleyi terk edecek ister tabutta, ister yürüyerek" sözlerinin üzerine Yamaç, Vartolu'nun karşısına çıkıyor. Vartolu, "Ben buradayım gelsin indirsin" sözleriyle hodri meydan okuyunca ikili arasında büyük düello başlıyor.

"BİLİYORUM BABAMIN OĞLU"

Vartolu'nun, "Sen hiçbir şey bilmiyorsun, konuşma" diye bağırması üzerine Yamaç daha fazla dayanamayıp "Biliyorum Salih, biliyorum babamın oğlu" diyerek gerçeği bildiğini itiraf ediyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV'de ekrana geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.