1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Cumartesi günleri için de tam kapanma gündeme gelebilir”
“Cumartesi günleri için de tam kapanma gündeme gelebilir”

“Cumartesi günleri için de tam kapanma gündeme gelebilir”

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan Başbakan Ersan Saner; salgın ve ara seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan Başbakan Ersan Saner; salgın ve ara seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Ersan Saner, bir Milletvekili için ‘salgın sürecinde’ seçime gidilmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, kurulacak ad-hoc komitede ilgili seçim yasalarının ve seçim tarihinin şekillenebileceğini kaydetti. HP Genel Başkanı Özersay’ın, “Geçiş kapılarından günübirlik geçiş konusu değerlendirilmeli” çağrısına yanıt veren Başbakan, “Sağlık koşulları sağlanırsa geçişlerle ilgili adım atılabilir” dedi.

"CUMARTESİ GÜNLERİ İÇİN DE TAM KAPANMA GÜNDEME GELEBİLİR"

Günlük vaka sayısındaki artışa ilişkin konuşan Saner, Sağlık Bakanı Ünal Üstel’in, geçtiğimiz hafta içinde vaka sayılarının artması nedeniyle Pazar günleri gibi Cumartesi günleri için de tam kapanma önerdiğini ifade ederek, vaka artışının devam etmesi durumunda bunun gündeme gelebileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.